Читај ми!

Zvezda počela pripreme; Terzić: Titula je obavezna

Crvena zvezda započela je zimske pripreme za naredni deo sezone, a direktor Zvezdan Terzić izjavio je da fudbaleri tog kluba moraju biti svesni dresa koji nose i da je jedina obaveza šampionska titula.

Zvezda je nakon testiranja počela pripreme za prolećni deo sezone.

"Viđamo se prvi put u ovakvoj situaciji, da Partizan na polovini sezone ima bodovnu prednost. Imamo pet bodova minusa, nemamo pravo na grešku, nemamo slobodan dan do 26. maja", rekao je Terzić igračima u svlačionici.

"Momci, morate da budete svesni dresa koji nosite. Nama je jedina obaveza šampionska titula i sve moramo da podredimo tom cilju", obratio se fudbalerima Crvene zvezde direktor kluba Zvezdan Terzić na početku priprema za drugi deo sezone. 

"Videli ste i danas, izjave predsednika Partizana i selektora reprezentacije Srbije se poklapaju, Partizanov čovek je na čelu saveza, sada im je sve potaman", dodao je Terzić.

"Selektor se puno više pita nego što to dozvoljava njegova funkcija. Uprkos svemu, nikad nisam bio pun samopouzdanja kao danas. Ponavljam, sve je u našim rukama, imamo najbolji tim i siguran sam da ćemo opet biti šampioni", zaključio je Terzić.

Trener Dejan Stanković je za prvi trening imao na raspolaganju sledeće fudbalere:

Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

Zvezda u četvrtak putuje u Antaliju i tamo će boraviti do 3. februara, gde će odigrati četiri kontrolne utakmice: Maribor (25. januar), Lask (28. januar), Šahtjor Donjeck (31. januar) i Šathjor Soligorsk (3. februar).  

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво