Karadžić: Divac je odlično rešenje

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je izbor Vlada Divca za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije "odlično rešenje".

"On je odlično rešenje, a o Divcu kao sportisti ne treba ni govoriti. Radi se o velikom sportisti i čoveku koji je na međunarodnom planu postigao mnogo, što je jako bitno za Olimpijski komitet", rekao je Karadžić.

Divac je postao predsednik pošto je njegov protivkandidat i dosadašnjih predsednik Ivan Ćurković odustao od glasanja na  izbornoj sednici skupštine.

"Fudbalski savez Srbije i svi koji radimo tu ćemo ga apsolutno podržati na toj funkciji, verujući da će u OKS-u raditi neko iz našeg saveza", rekao je Karadžić.

Fudbalski savez je na izborima podržavao dosadašnjeg predsednika Ćurkovića, za koga je Karadžić rekao da uvek ima mesta u domaćem sportu.

"Ćurković je pragmatičan čovek, to je apsolutno njegov lični čin i lično pravo. Radi se o velikom čoveku i sportisti i za njega u našem sportu uvek ima mesta", rekao je Karadžić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи