Читај ми!

Eriksen ne odustaje od fudbala: Želim da igram u Kataru

Kristijan Eriksen, iako bez kluba, vredno se sprema za nastavak karijere posle srčanog udara koji je doživeo tokom utakmice Evropskog prvenstva i poručuje: Želim da igram u Kataru.

Ponajbolji danski fudbaler Kristijan Eriksen letos je izbegao smrt, pošto je na utakmici Evropskog prvenstva protiv Finske doživeo srčani udar, ali ne odustaje od bavljenja fudbalom.

Eriksenu je ugrađen pejsmejker, zbog čega je morao da raskine ugovor sa Interom, pošto italijanski propisi ne dozvoljavaju da igrač ima profesionalni odnos u slučaju ugradnje takvog aparata.

Međutim, Danac je u intervjuu lokalnom mediju rekao da se oseća dobro, da trenira i da želi da zaigra za svoju reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kataru ove jeseni.

"Doktori kažu da sam dobro, sve je stabilno, što je zeleno svetlo da mogu ponovo da se bavim fudbalom", kaže Eriksen.

Bez obzira na svoje kvalitete, neće lako biti Kristijano da ubedi nekog novog poslodavca da je potpuno fit da obavlja svoj posao, bez ozbiljnog rizika po zdravlje.

Poslednji put u javnosti je viđen kada su ga na nosilima iznosili sa "Parken stadiona", dok je mahao publici, a van svetala reflektora bio je i u periodu dok se oporavljao od srčanog udara.

Prvi put u karijeri nema klub i budućnost je neizvesna, ali to Eriksena ne pogađa.

"U svetu fudbala, nikada ne odlučujete baš sami gde ćete završiti", mirno je rekao Danac.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи