Džerard u ekipi protiv Reala

Kapiten Liverpula Stiven Džerard uvršten je u ekipu za utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv madridskog Reala, iako se nije u potpunosti oporavio od povrede potkolenice.

Džerard se povredio 4. februara na utakmici četvrtog kola engleskog FA kupa protiv gradskog rivala Evertona i od tada nije igrao tri sedmice.

Trener Liverpula Rafael Benites odlučio je da najboljeg igrača uvrsti u tim, mada je neizvesno koliko će Džerard biti spreman da pomogne "crvenima" u predstojećem važnom meču. "Stiven će biti u ekipi. On danas nije važbao punim intenzitetom, ali je izdržao ceo trening i računam na njega", izjavio je Benites.

Prva utakmica osmine finala izmneđu Reala i Liverpula igra se u sredu u Madridu od 20,45 časova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи