Читај ми!

Korona odložila šest utakmica Premijer lige ovog vikenda

Čak šest utakmica engleske Premijer lige ovog vikenda odloženo je zbog epidemije koronavirusa. Poslednji u nizu je duel Aston Vile i Barnlija, koji je otkazan samo nekoliko sati pre početka. Od rezultata testa Muhameda Salaha zavisiće odigravanje meča između Totenhema i Liverpula u nedelju.

Novi omikron soj koronavirusa brzo se širi Engleskom, pa nisu izuzetni ni profesionalni fudbaleri. Zbog toga je otkazano čak šest utakmica Premijer lige, koje su bile zakazane za ovaj vikend.

Samo nekoliko sati pre početka duela izmeđz Aston Vile i Barnlija, domaćim tim zatražio je odlaganje meča, zbog "povećanog broja pozitivnih rezultata na testu na koronavirus".

Prethodno su odložene utakmice Mančester junajted - Brajton, Sautempton - Brentford, Votford - Kristal Palas i Vest Hem - Norič (sve u subotu), kao i duel Evertona i Lestera (zakazan za nedelju).

Sa Ostrva stižu vesti da je i najbolji strelac lige Muhamed Salah pozitivan na koronavirus, pa je neizvesno odigravanje utakmice Totenhem - Liverpul, koja bi trebalo da se igra u nedelju u Londonu.

Navodno, Egipćanin je bio pozitivan na prvom testu, ali je u međuvremenu urađen i drugi, od čijeg će rezultata zavisiti odigravanje nedeljnog meča u Londonu.

Prethodno su zbog koronavirusa otkazani mečevi Brajton - Totenhem (12. decembar), Brentford - Mančester junajted (14. decembar), Barnli - Votford (15. decembar), dok se neće igrati ni utakmica Lester - Totenhem (16. decembar).

U periodu od 6. do 12. decembra u Premijer ligi je zabeleženo čak 42 pozitivna rezultata od 3.805 izvršenih testova, što je najveći broj zaraženih otkako je počelo redovno testiranje u maju prošle godine.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара