Читај ми!

Empoli eliminisao Zvezdine omladince iz Lige šampiona

Omladinci Crvene zvezde izgubili su u Empoliju 5:0 (2:0) i posle remija u Beogradu eliminisani su iz Lige šampiona za uzrast do 19 godina.

Zvezdini klinci otišli su oslabljeni u Empoliju, ali nisu uspeli da izdrže pritisak domaćina i na kraju su zabeležili ubedljiv poraz 5:0 (2:0).

Imali su crveno-beli remi iz prve utakmice u Beogradu (1:1), ali su u Italiju otputovali bez četiri standardna prvotimca, to je u ovom uzrastu ipak veliki udarac.

Pored toga, Empoli je u prve dve ozbiljne akcije došao do dva pogotka, a strelci su bili Magacu u 14. i Aslani u 16. minutu, što je u velikoj meri odredilo dalji tok meča.

Pokušali su crveno-beli da se vrate u meč, propustili su izabranici Marka Neđića nekoliko prilika, a kazna za promašaje stigla je u 61. minutu, kada je Baldanzi praktično rešio pitanje pobednika dvomeča.

U 65. minutu četvrti gol za domaćina postigao je Aslani sa bele tačke, da bi konačan rezultat postavio Logrieko u poslednjim trenucima meča.

Empoli: Biađini, Moreli, Evanđelisti (od 72. Guarino), Pecola, Rica (od 65. Barsi), Rosi (od 72. Logrieco), Aslani, Inosenti, Baldanzi, Facini (od 58. Ignjaćiti), Magacu (od 72. Hejmison).

Rezerve: Filipis, Guarino, Hejmison, Fini, Logrieco, Ignjaćiti, Barsi.

Crvena zvezda: B. Marinković, Mimović (od 46. Pantić), Leković, Melentijević, Marić, Lečić, Stojanović (od 72. Rakić), Ognjenović (od 58. Bošković), Branković, Nikolašević (od 72. Milosavić), Pirgić (od 81. Đurić).

Rezerve: Borjan, Pantić, Đurić, Vidojević, Milosavić, Bošković, Rakić. 

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво