Читај ми!

Mančester junajted potvrdio odlazak Solskjera

Mančester junajted je objavio da je raskinuo ugovor sa trenerom Ole Gunarom Solskjerom i da će tim u narednom periodu tim voditi Majkl Kerik dok klub ne imenuje novog trenera.

Posle serije od pet poraza u prvenstvu Mančester junajted se na sajtu i društvenim mrežama, uz zahvalnost na dosad postignutim uspesima, oporostio od trenera Ole Gunara Solskjera.

"Ole će uvek biti legenda Mančester junajteda i sa žaljenjem smo doneli ovu tešku odluku. Iako su proteklih nekoliko nedelja bile razočaravajuće, to ne bi trebalo da zamagli sav posao koji je uradio u protekle tri godine.", navodi se između ostalog u saopštenju.

"Ole odlazi sa našim najiskrenijim 'hvala' za njegove neumorne napore kao menadžera i naše najbolje želje za budućnost. Njegovo mesto u istoriji kluba će uvek biti sigurno, ne samo zbog njegove priče kao igrača, već kao velikog čoveka i menadžera koji nam je pružio mnogo sjajnih trenutaka. Zauvek će biti dobrodošao na Old Traford kao deo porodice Mančester junajteda", zaključuje se u saopštenju.

Solskjer je preuzeo ekipu Mančester junajteda u decembru 2018. godine, nakon odlaska Žozea Murinja i potom ostvario seriju od 14 pobeda na 19 utakmica. Narednu sezonu Junajted je okončao kao trećeplasirani u Premijer ligi, a Solsker je potpisao novi trogodišnji ugovor.

A onda se situacija dramatično preokrenula i tim je zapao u veliku krizu tokom koje je u poslednjih sedam premijerligaških utakmica pretrpeo pet poraza i zaostaje 12 bodova za Čelsijem, a za to se najviše odgovornim smatra sada bivši strateg tima.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво