Читај ми!

Borjan doneo pobedu Kanadi nad Meksikom u kvalifikacijama za SP

Fudbaleri Kanade su nadigrali selekciju Meksika sa 2:1 na svom terenu, a Zvezdin golman Milan Borjan je sjajnim odbranama u sudijskoj nadoknadi vremena uspeo sa sačuva pobedu svog tima. Istim rezultatom Panama je nadigrala Salvador posle preokreta, a Kostarika je slavila nad Hovdurasom golom u drugom minutu nadoknade.

Kanađani su po snežnom vremenu na svom terenu u Edmontonu nadigrali selekciju Meksika i ojačali lidersku poziciju u kvalifikacijama za Mundijal.

Do golova su došli u 47. i 52. minutu pogotcima napadača Bešiktaša Kajla Larina, ali su gosti pojačali tempo u samom finišu meča i došli do nekoliko vrlo povoljnih prilika.

Iako je savladan u 90. minutu pogotkom Ektora Erere za 2:1, golman Milan Borjan je postao junak utakmice jer je u sudijskoj nadoknadi uspeo da dobrani nekoliko sjajnih udaraca Meksikanaca i sačuva mrežu za konačnu pobedu svog tima.

Kanada je trenutno na prvom mestu ima 16 bodova, a Meksiko je treći sa 14.

Šansu za prolaz na Mundijal sačuvala je i Panama pobedom nad Salvadorom posle preokreta. Enrikes je doveo goste do vođstva u prvom minutu, da bi Vaterman u 50. i Gondola u 52. doneli važne bodove domaćinu.

Panama je na četvrtoj poziciji ima 14 bodova, a Salvador je sedmi sa šest.

Kostarika u San Hoseu je povela sa 1:0 golom Duartea u 20. minutu da bi Honduras izjednačio golom Kviota u 35. minutu. Kada se učinilo da će meč biti završen podelom bodova, Tores je pogotkom u petom minutu sudijske nadoknade doneo pobedu domačinima sa konačnih 2:1.

Kostarika je peta na tabeli sa devet bodova i još ima šansu za prolaz, a Honduras je poslednji sa tri boda.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи