Читај ми!

Stanković nije izašao pred novinare, gužva ispred "severa"

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nije se pojavio na konferenciji za medije posle poraza od Mitjilanda u Ligi Evrope. Iako razlozi njegovog izostanka nisu saopšteni, nezvanično se saznaje da je izostao zbog incidenta koji se dogodio u gužvi ispred severne tribine.

Fudbaleri Mitjilanda savladali su Crvenu zvezdu u Beogradu sa 1:0 u utakmici četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a trener Stanković nije došao na konferenciju za medije.

"Trener nije mogao sada da dođe, obratiće vam se prvom sledećom prilikom, već za naredni prvenstveni meč. Čim ustanovimo detalje, klub će se izjasniti. Naš trener se izvinjava zbog toga, zadržali bismo razloge za sebe, a izaći ćemo sa detaljima", objasnio je portparol Miljan Milošević.

Prema nezvaničnim informacijama, u gužvi ispred severne tribine na kraju meča pogođen je jedan od Stankovićevih saradnika iz Italije i odvezen je kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Umesto Stankovića, novinarima se obratio njegov asistent Nebojša Milošević, koji je konstatovao da je utakmica bila vrlo teška, ali i istakao da još ništa nije gotovo.

"Mislim da su igrači uradili sve što su mogli. Jako je teško sa desetoricom igrati više od 80 minuta protiv jako brze ekipe. Do poslednjeg minuta smo pokušavali da napravimo rezultat, stvorili smo nekoliko šansi, rizikovali, ali na kraju nismo uspeli da damo gol. Imamo još dve utakmice i dovoljan broj bodova da ostvarimo željeni cilj. Imamo apsolutno realne šanse, držimo stvari u svojim rukama da na proleće igramo u Evropi i biće tako", uveren je Milošević.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво