Читај ми!

Katai: Neće biti lako protiv Mitjilanda, neophodna podrška sa tribina

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Mitjilanda u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić". Meč je na programu od 21.00, prenos je na našem Prvom Programu. Katai je istakao da veruje u tim i podršku sa tribina.

Katio je naglasio da se portivnik u prvom meču pokazao kao dobra ekipa. Duel u Danskoj završen je rezultatom 1:1.

"Neće biti lako, Mitjiland je ozbiljna ekipa, pokazali su to u prvom meču, izjavio je vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

"Očekuje nas veoma važan meč u četvrtak. Zbog toga će nam posebno biti potrebna podrška navijača koji su nas godinama u nazad bodrili i učestvovali u svim našim uspesima."

"Ovo je veoma bitan trenutak u sezoni, imamo priliku da obezbedimo evropsko proleće na svom terenu, a huk navijača sa tribina će biti naš dvanaesti igrač. Bitno je da ih bude što više kako bismo zajedno ostvarili još jedan veliki rezultat", rekao je Katai za klupski sajt.

Radi se o izuzetno kvalitetnoj i talentovanoj ekipi, koja je prošle godine igrala i u najeltnijem evropskom takmičenju, to dovoljno govori o njima, ističe Katai.

"U meč ćemo ući kao da je početak grupne faze, ne kalkulišemo, igraćemo našu igru i uz takav pristup i podršku zvezdaša verujem stići do zacrtanog cilja", istakao je Katai i osvrnuo se i na kvalitet ekipe Mitjilanda.

"Vlasnik danskog kluba takođe se nalazi na čelu engleskog kluba Brentforda. Veoma su opasna ekipa, imali smo priliku da ispratimo utakmicu koju su odigrali protiv Brage i da vidimo koliko je bilo teško portugalskom klubu da preokrene meč. To je još jedan razlog zbog kog očekujem da će naši navijači doći na stadion".

Mi smo dobro, vredno smo se pripremali, ovaj meč može mnogo toga da mi donese, ističe on.

"Svesni smo da imamo velike šanse da prezimimo u Evropi i učinićemo sve da to ostvarimo što pre. Značiće nam što su se mnogi igrači vratili na teren, igraćemo našu igru, potruditi se da ispunimo sve zahteve šefa stručnog štaba Dejana Stankovića i da na kraju slavimo u našoj kući."

"Pokazaćemo za koji se grb borimo i zašto je Crvena zvezda klub koji je toliko cenjen u evropskim okvirima", zaključio je Katai.

Duel Crvene zvezde i Mitjilanda igra se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво