Читај ми!

Aguero ima tahikardiju, van terena bar naredna tri meseca

Napadač Barselone Serhio Aguero neće biti na raspolaganju stručnom štabu, pošto će naredna tri meseca biti na lekarskom posmatranju zbog problema sa srčanom aritmijom.

Aguero je u subotu počeo meč protiv Alavesa, ali se u finišu prvog poluvremena požalio na bolove u grudima, zbog čega je napustio igru.

Argentinski napadač hitno je prevezen u bolnicu, gde je ustanovljeno da ima tahikardiju (ubrzan rad srca), bar je tako objavio klub.

Iz Barselone stižu nove vesti - popularni Kun će naredna tri meseca biti podvrgnut detaljnim kardiološkim analizama i za sada nije poznato kada će biti u mogućnosti da se vrati na teren.

Aguero je jedan od najboljih svetskih napadača, a u svojoj 33. godini ovog leta došao je u Bartselonu iz Mančester sitija kao slobodan igrač.

Kun je propustio početak sezone zbog povrede lista, a na teren se vratio 17. oktobra i postigao jedini gol za Blaugranu u porazu od Reala 2:1.

U karijeri je nastupao za Independiente, Atletiko Madrid i Mančester siti, a za "građane" je postigao 184 gola u 275 utakmica.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво