Читај ми!

Dragović: Uz pomoć navijača do evropskog proleća

Zvezda protiv Mitjilanda može da obezbedi proleće u Evropi, a defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović očekuje podršku navijača sa tribina našeg najvećeg stadiona.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Mitjilanda u četvrtak meč četvrtog kola Lige Evrope, a Aleksandar Dragović očekuje veliku podršku sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

"Raspored je izuzetno gust, za nekoliko dana nas očekuje jako bitna evropska utakmica protiv Mitjilanda. Jasno je da će podrška navijača i na tom meču biti od velike važnosti", izjavio je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović.

Zvezda je na dobrom putu na "prezimi" u Evropi, a u četvrtak je očekuje duel na domaćem terenu protiv danskog Mitjilanda. 

"Prvi smo u grupi, imamo velike šanse da prezimimo u Evropi, to bi moglo da se reši već na ovom meču i upravo ta činjenica je i više nego dovoljna svakom pravom zvezdašu da bude na tribinama u četvrtak. Utakmica protiv Mitjilanda može mnogo toga da nam donese i da nas dovede na korak od zacrtanog cilja koji smo postavili na početku sezone, a to je evropsko proleće", rekao je Dragović za klupski sajt.

Austrijski reprezentativac dodao je da je u Danskoj bilo nerešeno i da je Zvezda imala vođstvo i pored velikih kadrovskih problema.

"Sada smo kompletniji i verujem da će i ovog puta 'Marakana' ostati neosvojiva tvrđava. Igraćemo za navijače, ostaviti srce na terenu, a verujem uz njihov huk sa tribina i veliku podršku stići do još jedne evropske pobede", istakao je Dragović i naglasio da se značaj podrške sa tribina na najbolji način video protiv Radničkog u Kragujevcu gde se "Zvezda vratila na pobednički kolosek" u Superligi Srbije.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво