Читај ми!

Dembele se povredi i "bira" trenera - čudesan slučaj napadača Barselone

Usman Dembele je igrač koji često ima probleme sa povredama, ali zanimljiva je činjenica da, svaki put kada se Francuz vraća treninzima, tamo ga čeka novi trener Barselone.

Barseloni ne cvetaju ruže ove sezone - pored brojnih finansijskih problema, beleži užasne rezultate, pa je klub smenio Ronalda Kumana i očekuje se imenovanje novog šefa stručnog štaba.

Pored toga, na "Kamp Nou" razmišljaju šta će sa Usmanom Dembeleom, napadačem kojeg su 2017. platili 135 miliona evra, a Francuz nije vratio ni delić uloženog.

Ipak, možda još zanimljiviji podatak je da je Francuza, kad god bi se vraćao posle povrede, na treningu čekao novi trener.

Dembele je prvu ozbiljniju povredu imao u novembru 2019, a kada se vratio treninzima, Ernesta Valverdea već je zamenio Kike Setjen.

Ubrzo je Francuz obnovio povredu, a kada se oporavio, Setjen je već bio prošlost, a na kormilo Barse postavljen je Ronald Kuman.

Sada je Dembele treći put van terena zbog ozbiljnije povrede, a za to vreme ceh loših igara tima platio je upravo Kuman, pa će Francuza na treningu dočekati novi trener, najverovatnije legenda kluba Ćavi Ernandez. 

Inače, Dembeleu ističe ugovor na kraju sezone i postoji opasnost da napusti klub bez obeštećenja, pa u Barseloni razmišljaju da brzonogom napadaču ponude novi ugovor, bez obzira što na "Kamp Nou" nije pokazao ni delić svog raskošnog talenta.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара