Читај ми!

Metalac pokazao zube, Partizan potvrdio dominaciju i pobedio

Fudbaleri Partizana savladali su Metalac rezultatom 3:1 (1:1) u zaostalom meču petog kola Linglong Superlige Srbije i tako povećao prednost nad večitim rivalom.

Zanimljiva fudbalska predstava u Humskoj. Partizan je dominirao tokom celog meča, Metalac se branio, ali i pretio. Gosti su se nadigravali sa rivalom, a to im je polazilo za rukom u prvom poluvremenu, kada su uspeli da izjednače. U nastavku crno-beli su zaigralimnogo bolje postigli dva gola i stigli do trijumfa.

Prva prava prilika i gol. Crno-beli su poveli u sedmom minutu. Presečen je napad gostiju Jojić je sjajno poslao loptu ka Rikardu, koji je izašao sam ispred golmana. Lopta je išla ka mreži, međutim Bačkulja uspeva da je odbije, ali samo do Rikarda, koji iz drugog pokušaja pogađa gol.

Metalac je dva minuta kasnije imao veliku priliku da izjednači, ali je pokušaj Stuparivića završio na prečci. Ipak, gosti su uspeli da izednače u 29. minutu.

Nakon velike greške Sinančevića, Stuparević se našao ispred golmana Petrovića i preciznim udarcem pogodio gol.

Partizan je pokušao da do odmora ponovo povede, ali se gost uspešno branio.

 

Drugo poluvreme donelo je agresivniju igru crno-belih. Napao je domaćin, stvarao šanse a do gola je doša sa bele-tačke u 52. minutu. Siguran sa jedanaest metara bio je Natho. Penalu je predhodila velika greška golmana Metalca, koji je loše prihvatio povratnu loptu. Rikardo mu je oduzeo, ovaj ga obario i sudiji je preostalo da pokaže na belu tačku.

Crno-beli su želeli još, pritiskali su protivnika nekoliko stopostotnih prilika propustili su Jojić, Jović i Rikardo, ali je golman gostiju uspeo da odbrani svoju mrežu.

Partizan je do trećeg gola stigao je u 68. minutu. Brza kontra koji je po sredini povukao Jojić, pratio ga je na levoj strani Natho. Jojić je ušao u kazneni prostor prosledio loptu do Natha koji pogaa praznu mrežu.

Još nekoliko prilika pre svega pred golom Metalca, ali nije bilo promene rezultata. Na kraju zaslužena pobeda crno-belih za nova tri boda.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво