Читај ми!

Linta: Zadovoljan sam, igrači su prihvatili moju ideju

"Moram da budem zadovoljan, preuzeo sam ekipu u sred sezone i u dosadašnje četiri utakmice smo bez poraza. Uz to treba dodati za mene veoma važnu stavku da su igrači za kratko vreme usvojili ideju koju sam im predstavio i sprovode je dosta uspešno", rekao je novi trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta.

Voždovac je u prošlom kolu u Surdulici došao do vrednog trijumfa protiv Radnikia (3:1), pod dirigentskom palicom Linte ima gol razliku 8:2 i deli četvrtu pouziciju na tabeli sa TSC-om, Vojvodinom i Napretkom.

"Trijumf protiv Radnika na gostovanju nam mnogo znači, posebno jer je ekipa pokazala karakter i podigla se posle početnih 1:0 za domaćina. Uprkos zadovoljstvu trudim se da ni ekipa ni ja nemamo mnogo emotivnih oscilacija posle pobede ili poraza. U Surdulici nismo odustali od naše igre ni kad smo gubili, ostali smo dosledni našoj igri i sami smo sebe uverili da radimo ispravne stvari", izjavio je Linta Tanjugu.

Voždovčane narednog vikenda očekuje novi težak ispit protiv ekipe TSC-a.

"U svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bez obzira na ime protivnika. Sa duge strane rezultat ne namećem kao imperativ pred igrače. Koncentracija je isključivo na igru, pa iz te igre želimo da dođe rezultat. Verujem da ćemo potiv TSC-a biti maksimalno fokusirani i disciplinovani kako bismo ovako zahtevnu uakmicu mogli da odigramo na visokom nivou. Optimista sam i očekujem pozitivan rezultat".

O ambicijama u ovoj sezoni Linta je rekao:

"Prošle takmičarske godine opstanak je izboren u poslednjem kolu, tako da je svakako želja da ove sezone budemo u sigurnoj zoni, odnosno u grupi timova za plej-of. Moja filzofija je uvek ista i prenosim je na igrače, a ona glasi da je najvažnija svaka sledeća utakmica".

"Ne želimo da sami sebi namećemo velika očekivanja, jer velika očekivanja nose i potencijalno velika razočaranja. U svaku utakmicu ulazimo sa istom ambicijom, da igramo dobar, intenzivan, proaktivan fudbal i da se trudimo da nas takav pristup uvek dovede što bliže trijumfu", zaključio je Linta.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво