Читај ми!

Slučajnost ili nova fudbalska taktika Junajteda - požarnim alarmom protiv Atalante

Fudbaleri Atalante igraju večeras protiv Junajteda u Ligi šampiona (21.00, RTS1), a prethodne noći san im je bio poremećen zbog požarnog alarma koji se šest puta oglasio u hotelu u kojem je odsela delegacija italijanskog kluba.

Često se u prošlosti dešavalo da navijači "lumpuju" ispred hotela u kojem su smešteni igrači protivničke ekipe, ali ono što se desilo u Mančesteru, pred duel Junajteda i Atalante u Ligi šampiona, otišlo je korak dalje.

Naime, u hotelu u kojem je odsela delegacija tima iz Bergama, požarni alarm oglasio se rano ujutru i to čak šest puta - u 4:51, 5:00, 5:36, 6:11, 6:31 i 7:13.

Ostali gosti hotela bili su neprijatno iznenađeni, a ceo slučaj na društvenim mrežama obznanila je Roksana, supruga fudbalera Atalante Ruslana Malinovskog.

"Dogodilo se baš kada je naš tim stigao i to usred noći. Mislite da je to slučajnost? Ja ne. Očekujem da naši navijače podrže tim u revanšu, a možda se ista stvar dogodi odjednom i u italijanskom hotelu"podelila je Roksana putem Instagrama.

"Đavoli" se nalaze u seriji loših rezultata, zbog čega se sve otvorenije govori o otkazu menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru, pa nije nemoguće da je neko od radnika hotela, zagriženi navijač Junajteda, našao način kako da pomogne ekipi.

Atalanta je trenutno prva na tabeli Grupe F sa 4 osvojena boda, dok je Junajted treći sa bodom manje.

Utakmica trećeg kola na programu je večeras od 21.00 sat na "old Trafordu", uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, dok se meč istih ekipa u Bergamu igra 2. novembra.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво