Читај ми!

Stanković: Naredni rival Kolubara, posle se okrećemo duelu u Ligi Evrope

Pred duel sa Kolubarom koji je na programu u subotu od 15.55, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je rekao da je dovoljna pobeda od 1:0. Stanković je dodao d aje zdravstveni bilten ekipe nešto bolji, ali još ne zna na koga će moći da računa. Posle ovog duela okrećemu se meču sa Midtjilandom.

Prijala nam je pauza donekle, jer smo imali dosta momaka koji zbog korone i povreda nisu mogli da budu u punom trenažnom procesu, pa nisu mogli da isprate program za to vreme. Imali smo Kangu, Erakovića i Gordića u reprezentaciji, ali mene najviše zabrinjava povratak posle korone, izjavio je danas trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Savić.

"Pričao sam sa Dejanom Savićem, ko zna kakvi ćemo se vratiti fudbalu posle toga. Lično sam se vakcinisao skoro trećom dozom, moja familija takođe i ne znam kako možemo drugačije da "završimo" koronu, ako ne budemo odgovorni sami prema sebi.

"To je nešto s čim se borim, jer se svakog dana pojavi sa problem i tome treba stati na put", rekao je Stanković za klupski sajt.

"Nemamo roster za odmaranje, znate i sami da Katai ne trenira, krenuo je "lagano" posle korone, a pre toga je takođe imao zdravstvene probleme. Videćemo ko je zdrav, recimo i Kanga je kasno stigao, Eraković nije igrao poslednju utakmicu za reprezentaciju, na moje veliko iznenađenje, ali on je odmoran. Sigurno ćemo izaći u najjačem sastavu, nema kalkulisanja, u takmičarskom smo ritmu".

Posle Lazarevca sledi nastavak Lige Evrope i utakmica protiv Mitjilanda u Danskoj, ali Stanković tvrdi da je fokus samo na "narednoj utakmici".

"Potpuno smo usmereni na Kolubaru. Svaki povratak sa pauze nosi dozu rizika, jer je prirodno da se čovek opusti na odmoru, ali smo dobro radili u prethodnih sedam dana. Razmišljam o ovom mini ciklusu gde imamo tri utakmice u sedam dana, prvo Kolubara, pa Midtjiland, pa Radnički. Želimo da budemo pozitivni."

"Dovoljna je i pobeda od 1:0, pa da se odmorimo i spremimo za Dansku, ne razmišljam ni o čemu drugom. Što se tiče uslova i terena, to su sve izgovori, a toga kod nas nema. Ne postoji", poručio je Stanković.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво