Читај ми!

Vajnaldum zažalio zbog dolaska u PSŽ: Ne sviđa mi se trenutna situacija

Holandski fudbaler Žoržinjo Vajnaldum pričao je o svom statusu u PSŽ-u, u koji je došao ovog leta kao slobodni agent. Tim iz Pariza nije u najboljoj formi, a Vajnaldum se sve ređe nalazi u sastavu.

Nekadašnji fudbaler Fejnorda, PSV-a, Njukasla i Liveprula, nije zadovoljan minutažom u novom klubu.

Vajnaldum je bio deo jednog od najboljih realizovanih prelaznih rokova u istoriji fudbala, u kojem je PSŽ doveo Mesija, Ramosa, Donarumu i Vajnalduma kao slobodne agente.

"Sitacija nije onakva kakvu sam želeo. Igrao sam dosta prethodnih godina, uvek bio fit i na visokom nivou. Ovo je nešto drugačije i trebaće mi vremena da se na to naviknem. Radovao sam se dolasku u novi klub i onda se ovo dogodilo, veoma je teško", rekao je Vajnaldum.

 Trener PSŽ-a Marusio Poketino je u dosadašnjem toku sezone davao prednost Geju i Veratiju, dok je Vajnaldum započeo samo jedan meč, a u igru ušao u drugom poluvremenu u 10 slučajeva.

 "Ovo je fudbal i moraću da naučim da se nosim sa tim. Ja sam borac, moram da ostanem pozitivan i radim naporno kako bih preokrenuo situaciju", dodao je Holanđanin.

Vajnaldum je bio jedan od ključnih igrača u uspesima Liverpula prethodnih godina, dok ove sezone nije uspeo da zabeleži gol ili asistenciju za PSŽ.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се