Читај ми!

Irska ubedljiva u Azerbejdžanu, Ukrajina slavila u Finskoj

U meču Grupe A, u kojoj se takmiči i naš nacionalni tim, selekcija Irske pobedila je Azerbejdžan sa 3:0 i tako stigla do petog boda.

Golove za ekipu sa kojom je Srbija nedavno igrala 1:1 u Dablinu postigli su Robinson, koji je bio precizan u sedmom i 39. minutu, odnosno Ogbene, koji je pogodio u samom finišu susreta.

Nakon ovog poraza, petog u kvalifikacijama, Azerbejdžan je ostao poslednji sa jednim osvojenim bodom.

U mečevima grupe B Grčka je kao gost savladala Gruziju sa 2:0, dok je Švedska bila bolja od selekcije koja predstavlja Kosovo rezultatom 3:0.

Španija je prva u ovoj grupi sa 13 bodova, ali s obzirom da je tim Luisa Enrikea poražen nedavno baš od Švedske (što je njihov prvi kvalifikacioni poraz u veoma dugom periodu), ovaj tim za njima zaostaje samo jedan bod, a pritom ima i meč manje.

Grčka ima devet bodova.

U meču grupe F Škotska je kao domaćin savladala Izrael sa 3:2, što im je donelo 14 bod u ovim kvalifikacijama, dovoljno za drugo mesto iza Danske koja ima 18. Izrael je ostao na deset bodova.

Ukrajina je kao gost savladala Finsku u derbiju grupe D sa 2:1. Ovo je osmi bod za Ukrajinu koja je sada ekipa koja se nalazi direktno iza vodeće Francuske.

 

 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво