Читај ми!

Humanitarni dečji fudbalski turnir – “Za Sergeja“

Humanitarni dečji fudbalski turnir “Za Sergeja“, u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i Dečije fudbalske asocijacije/Mini-Maksi liga, biće održan u subotu, 9.10.2021. od 9 do 17 sati, u Balonu Sportskog centra "SOS“, Cvetanova ćuprija br.117ž u Velikom Mokrom Lugu.

Na turniru, koji je organizovan kako bi se prikupila sredstva za lečenje teško bolesnog desetogodišnjeg Sergeja Milićevića, igraće njegovi vršnjaci, deca uzrasta do 10 godina.

Turnir je deo obeležavanja Dana Opštine Zvezdara, 16.oktobra a podršku ovom humanitarnom sportskom događaju daće velikani srpskog fudbala, dugogodišnji fudbalski trener Ljubiša Tumbaković, proslavljeni fudbaler i trener Vladimir Petrović Pižon i drugi.

Pridružite nam se 9. oktobra i pomozite da skupimo novac koji će pomoći Sergeju u njegovoj hrabroj borbi protiv najopasnijeg nevidljivog neprijatelja.

Na samom turniru, biće postavljena kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga a Sergeju možete pomoći i slanjem SMS na broj 1119 na 3030 ili uplatom na dinarski račun:

 160-6000001216645-30

Dečaku Sergeju Milićeviću neophodna je pomoć svih nas kako bi uspeo da pobedi bolest, i izbori se za što kvalitetniji život i srećnije detinjstvo. Sergej ima samo deset godina i boluje od tumora na mozgu. Prethodnih deset godina se lečio na klinici Acibadem u Istanbulu. Imao je brojne intervencije: hemoterapiju, zračenje ali i tri operacije.

Ove godine je došlo do recidiva bolesti i potrebe za ponovnom hitnom hiruškom intervencijom. Takođe, kao nastavak lečenja, neophodna je hemoterapija u tabletama koju je utvrdila molekularna analiza tumora.

Planirana je višemesečna terapija, dok na mesečnom nivou lekovi koštaju 4.200 evra. Ukupno, Sergeju je za lečenje potrebno 65.000 evra.

U julu ove godine, Sergej je sa svojim roditeljima otputovao u Istanbul na kontrolni pregled, ali tokom boravka zarazili su se koronom, koju otac mališana nije uspeo da preživi.

Sav novac koji je porodica prikupljala za lečenje Sergeja bio je preusmeren na troškove lečenja Sergejevog oca, Saše.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво