Читај ми!

Fudbaleri Srbije: Maksimalno motivisano do šest bodova u oktobru

Fudbaleri Srbije u subotu gostuje Luksemburgu od 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu. Vlahović, Dmitrović i Stefan Mitrović veruju u pobedu, ne podcenjuju protivnika, ali naglašavaju da oni odlučuju o svemu.

Mladi napadač Fiorentine Dušan Vlahović očekuje da će fudbalska reprezentacija Srbije uzeti šest bodova u oktobraskim kvalifikacionim mečevima.

"U dosadasnjem toku kvalifikacija pokazali smo i kvalitet i ozbiljan pristup, sve je na našoj strani. U Irskoj smo primili nesrećan gol, trebalo je ranije da rešimo utakmicu, ali ne vraćamo se u prošlost", rekao je Vlahović u izjavi za FS S.

"Ne razmišljamo o pritisku, moramo da osvojimo šest bodova ovoga meseca, a onda u Portugalu idemo na pobedu, Nije bitno ko daje golove, bitno je da reprezentacija pobeđuje i da se plasiramo na Mondijal u Katar", zaključio je Vlahović.

Dmitrović: Idemo u Luksemburg po tri boda

"Idemo u Luksemburg po tri boda, posle ćemo da razmisljamo o Azerbejdžanu. U novembru imamo praktično finale protiv Portugala za prvo mesto u grupi, ali idemo korak po korak. Imamo kvalitet za pobedu u Luksemburgu i ako krenemo od prvog minuta kako treba, verujem da neće biti problema."

"Objektivno smo favoriti, ali nam to ne stvara dodatni pritisak, znamo koji nam je cilj, a do njega se dolazi sa šest bodova iz predstojeće dve utakmice", rekao je Dmitrović u izjavi za FSS.

Posle četiri sezone u Eibaru Dmitrović je pojačao ekipu Sevilje.

"Došao sam u sjajan klub, organizacija je na visokom nivou, ambicije su takođe visoke, sve što sam tražio pronašao sam u Sevilji. Adaptirao sam se dobro, upoznajem saigrače, svaki dan je sve bolje. Radim dobro, debitovao sam, čim mi se ukaže šansa verujem da ću je iskoristiti, poručio je Dmitrović.

Stefan Mitrović: Maksimalno smo motivisani, nikog ne potcenjujemo

Od početka ovih kvalifikacijama smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu, maksimalno smo pozitivni i motivisani, nikog ne potcenjujemo, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

"Kad se igra za reprezentaciju uvek je specijalni osećaj, to svi najviše volimo, znamo da smo bolji od rivala i optimisti smo. Igrali smo i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana, Luksemburg je ostavio bolji utisak i očekujemo da će protiv njih na gostovanju biti dosta teže, nego u Beogradu protiv Azerbejdžana", rekao je Mitrović u izjavi za FSS.

"Luksemburg igra bez pritiska, ali sa našim kvalitetom pobeda ne bi trebala da dođe u pitanje", kaže on.

Mitrović se osvrnuo i na situaciju u klubu, jer je njegov Hetafe loše startovao u Primeri, došlo je do promene trenera, Mičela je zamenio Sančes Flores.

"U prvih četiri, pet kola smo zaslužili mnogo više. Posle promene trenera očekujemo bolje rezultate. Što se mene tiče, uvek može bolje, ali sam zadovoljan formom", zaključio je Mitrović.

Srbije u subotu gostuje Luksemburgu 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара