Читај ми!

Lukić: Velika pobeda u Kruševcu

Fudbaler Čukaričkog Jovan Lukić bio je zadovoljan posle pobede protiv Napretka u Kruševcu u 10. kolu Superlige. Brđani su sinoć pobedili Napredak 2:1 u derbiju kola, a strelac jednog gola bio je i Lukić.

Prošle sezone Jovan Lukić je za Čukarički odigrao 21 utakmicu, ove na svom kontu već ima 11 mečeva u nogama, a u Kruševcu je postigao prvi gol u sezoni, drugi u karijeri za Čukarički.

"Ovaj gol je bio mnogo bitniji od prvenca, iako smo i tada slavili sa 2:1 protiv Radnika. Ali, velika je razlika u važnosti ta dva susreta, protiv Surduličana smo igrali u poslednjem kolu prošle sezone, kad smo već odavno obezbedili plasman u Evropu. Mnogo teži i zahtevniji je bio ovaj meč u Kruševcu", rekao je Lukić za klupski sajt.

Čukarički je prokockao bodove u nekoliko prethodnih mečeva, kada je poražen od Kolubare u Lazarevcu (1:3), odigrali su nerešeno protiv niškog Radničkog (0:0) i lučanske Mladosti (0:0).

"Morali smo negde na nadoknadimo te bodove, a mnogo je bitno što smo to učinili protiv Spartaka i Napretka, ekipa koje su kandidati za plasman u plej-of i borbu za evropske vize. Sam podatak da su Kruševljani na domaćem terenu, pre susreta protiv nas, vezali devet pobeda dovoljno govori. Na svojoj koži smo osetili koliko je teško doći do pobede u Kruševcu, morali smo da utrošimo mnogo energije za tri boda. Moram da priznam da smo imali i malo sreće, ali smo to i zaslužili", konstatovao je Lukić.

Mladi reprezentativac Srbije je konstatovao da je prezadovoljan početkom sezone ali i naglasio da je tem imao problema zbod brojnih povreda.

„Pratilo nas je mnogo pehova, imali smo mnoštvo povređenih igrača, poslednji u nizu koji nije bio u mogućnosti da nam pomogne je Marko Docić. Naš kapiten je od velikog značaja za igru Čukaričkog, verovatno i najkvalitetniji i najbolji pojedinac u timu, želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Ali, morali smo da nastavimo i bez njega, iako je bilo evidentno koliko nam nedostaje", zaključio je Lukić.

Na Banovom brdu neće imati vremena za odmor, već u ponedeljak (20 časova) sledi meč protiv Radnika iz Surdulice.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво