Читај ми!

Bačkim derbijem počinje 8. kolo Superlige Srbije

Utakmicama u Kruševcu i Subotici počinje 8. kolo Superlige Srbije koje će se igrati i tokom vikenda. Napredak u Kruševcu dočekuje Radnik, a u drugom meču u komšijskom derbiju u Subotici snage će odmeriti Spartak i TSC iz Bačke Topole.

Kruševački Napredak je u seriji pobeda na domaćem terenu, a gostujući Radnik ima nameru da prekine tu seriju u prvom današnjem meču koji počinje u 16 časova i 55 minuta.

U Subotici Spartak očekuje da iskoristi domaći teren i dođe do pobede nad TSC-om , a šef stručnog štaba ''golubova'' Vladimir Buač ističe da je ekipa sve stabilnija i kvalitetnija, da očekuje dobru igru protiv vrlo kvalitetnog rivala.

''Zadovoljan sam igrom i trenutnim plasmanom. Ekipa se stabilizovala, igramo kvalitetno i dobro. Malo smo kasnili sa dovođenjem igrača, a od povrede se oporavio i Mile Savković. Stigli su Nemanja Mihajlović i Andrej Bogičević, a kada se oni spreme bićemo jači. Dočekujemo ekipu TSC-a, biće to pravi praznik fudbala, okršaj koji će privući dosta gledalaca. Topolčani igraju napadački fudbal, u samom su vrhu tabele, biće to sigurno teška utakmica i pravi izazov za sve nas. Ne plašimo se, ukoliko odigramo približno kao u Surdulici siguran sam da ćemo osvojiti nove bodove.''

Šef stručnog štaba gostiju Mladen Krstajić ističe da očekuje lepu i kvalitetnu utakmicu, kao i nove bodove.

''Dobro smo iskoristili pauzu. Očekuje nas neugodno gostovanje u Subotici. Spartak sa Buačem igra veoma atraktivan fudbal, na gol više, kao i mi. Biće to sigurno lepa utakmica. Subotičani imaju nekoliko sjajnih individualaca kao što su Srećković i Tufegdžić koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Za nas je najvažnije da nastavimo kontinuitet osvajanja bodova. Idemo u Suboticu da se nadigravamo i ne krijemo da želimo pobedu, koja bi nas učvrstila u vrhu.''

Preostale utakmice 8. kola igraju se u subotu i nedelju.

Linglong Superliga osmo kolo:

Petak:

16.55 Napredak - Radnik
19.00 Spartak - TSC

Subota:

Radnički Kragujevac - Partizan
Vojvodina - Metalac
Crvena zvezda - Proleter

Nedelja:

Kolubara - Novi Pazar
Radnički Niš - Voždovac
Mladost - Čukarički

Tabela:

1. Partizan 18
2. TSC 16
3. Crvena zvezda 16
4. Napredak 12
5. Voždovac 12
6. Spartak 11
7. Čukarički 10
8.Radnik 9
9. Vojvodina 8
10. Radnički Kragujevac 8
11. Kolubara 7
12. Radnički Niš 6
13. Proleter 5
14. Metalac 4
15. Novi Pazar 4
16. Mladost 0

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво