Читај ми!

Vreme je za fudbal - "orlovi" dočekuju Luksemburg u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa Luksemburgom u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Utakmica se igra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

"Orlovi" nastavljaju sa "misijom Katar". Novi meč u kvalifikacijama i nova prilika da se priđe Svetskom prvenstvu za još jedan korak.

Pred reprezentacijom Srbije je težak meč - protiv Luksemburga.

Težak jer su bodovi unapred upisani i javnost očekuje ubedljivu pobedu, ali je ekipa Luksemburga pokzala da zaslužuje oprez i poštovanje.

Selektor Dragan Stojković Piksi je na konferenciji za medije rekao da će ekipa najozbiljnije shvatiti utakmicu i da nema dilemu da će igrači dati maksimum.

"Rekao sam više puta da će ovo biti jedan od najtežih mečeva i stojim pri tome. To je više poruka za moje igrače, nego za mene. Ovo su tzv. unapred dobijene utakmice i najteže su, jer da bi se pobedilo morate da budete na vrhunskom nivou. Smatram da nas čeka teška utakmica, ali verujem da možemo da prebrodimo taj problem", istakao je Stojković.

"Orlovi" u sjajnoj atmosferi dočekuju ovaj meč, pošto su imali uspešnu proveru u Mađarskoj, gde su ubedljivo pobedili Katar (4:0) u prijateljskom duelu.

Portugalija je prva u grupi A sa deset bodova (iz četiri meča), dok sve ostale ekipe imaju po tri odigrana - Srbija ima sedam bodova, Lukesmburg šest, dok Irska i Azerbejdžan nemaju niti jedan bod. 

Utakmica A grupe kvalifikacija za Mundijal u Katar između Srbije i Luksemburga igra se od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".  

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво