Читај ми!

Zvezda: Zaslužili smo kritike, ali ne damo rušenje kluba

Crvena zvezda je ozbiljan i uspešan klub i nećemo dozvoliti da pojedini zlonamerni mediji unesu bilo kakvu nestabilnost i neslogu među nas, saopšteno je iz kluba.

U reagovanju na kritike i spekulacije o smeni trenera Dejana Stankovića nakon eliminacije od Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, iz Zvezde ističu da je iza kluba period istorijskih uspeha sa četiri uzastopne šampionske titule i petom grupnom fazom Uefinih takmičenja.

"Aktuelni smo šampioni i osvajači Kupa, a već smo obezbedili i evropske utakmice ove jeseni. Zaslužili smo kritike zbog meča protiv Šerifa i to smo odmah priznali, ali nećemo dozvoliti da se zbog jednog poraza ruši Crvena zvezda kao klub'''', navodi se u saopštenju.

"Hvala mnogim medijima koji su sa pravom kritički pisali o tom porazu, ali ima i onih koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Kako bi pisali da četiri godine zaredom ostanemo bez šampionske titule ili evropskih utakmica? Svesni smo da mnogima smetaju Zvezdini uspesi i zlonamernici su jedva dočekali samo jedan poraz da naprave histeriju po društvenim mrežama. Ima tu i politike i partizanovaca i ličnih interesa", navode iz Crvene Zvezde.

I sve to razumemo, ali im nećemo dozvoliti, navode iz Zvezde.

To su, kako se dodaje u saopštenju, ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi.

"Ali mi verujemo da su pravi zvezdaši prepoznali njihove namere. Ni treneri, niti direktori se neće smenjivati da bi se bilo kome ispunjavele želje ili ostvarivali lični interesi preko pojedinih medija i društvenih mreža: Verujemo u Dejana Stankovića, verujemo u svoje igrače i svi oni imaju našu punu podršku. Deki je trener Crvene zvezde i ostaće ovde sa nama još dugo da se svi zajedno radujemo novim titulama. Želimo dobru atmosferu i energiju pred odlučujući dvomeč sa Klužom, verujemo da smo bolji i to ćemo dokazati", poručuju iz Zvezde.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво