Читај ми!

Stanojević i Đorđević uoči derbija drugog kola Superlige Srbije

Aleksandar Stanojević i Slavoljub Đorđević, treneri Partizana i Vojvodine, najavili su duel koji očekuje dva tima u nedelju u Novom Sadu.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim spremno dočekuje derbi protiv Vojvodine u Superligi Srbije.

Crno-beli u nedelju od 21 sat gostuju u Novom Sadu na "Karađorđu" u drugom kolu prvenstva.

"Posle prve dve utakmice, važno nam je nastavimo pobednički niz. Imamo kadrovski problem sa Miljkovićem, koji se povredio na poslednjoj utakmici i sigurno će odustvovati duži period, što nam stvara probleme, s obzirom da imamo i suspendovane igrače. Ostali su spremni, dočekujemo jedan derbi protiv Vojvodine koja je u odličnom momentu", rekao je Stanojević na konferenciji u Humskoj.

Derbi između Vojvodine i Paritizana dolazi posle evropskih utakmica oba tima.

"I oni i mi smo imali jaku utakmicu, oni su još i putovali. Videćemo, utakmica se igra uveče. Ima još vremena da se odmorimo. Promenićemo nekoliko igrača, sigurno tri-četiri, da osvežimo ekipu. Vojvodina je disciplinovan tim, sa trenerom kom je važna taktička disciplina. Imaju takmičarski duh, imamo respekt prema njihovom načinu igre, s obzirom na to da su igrali sa Zvezdom 0:0, nisu gol primili. Ulazimo sa respektoma, ali i sa našim samopouzdanjem. Mislim da smo mi u dobrom momentu, da dobro igramo, želimo samo tako i da nastavimo", rekao je Stanojević.

Sa druge strane, Slavoljub Đorđević je istakao da veruje u svoj tim i u njegovu uspešnost u duelu sa crno-belima.

"Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti", rekao je Đorđević za klupski sajt.

"Neće biti lako, jer je Partizan u rangu sa Zvezdom. U prvom kolu su odigrali dobro, u četvrtak su takođe pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi imamo naš plan, ali na utakmicama se pita i protivnik. Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem" zaključio je Đorđević.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво