Читај ми!

Čukarički bez rešenja za bunker Sumgaita

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da savladaju na svom terenu ekipu Sumgaita (0:0), iako su bili daleko bolji rival. Ko će u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija znaće se posle revanš meča u Azerbejdžanu.

Uprkos napadima, dominaciji u posedu lopte i stvorenim prilikama, fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da postignu gol na evropskoj premijeri ove sezone.

Gosti iz Azerbejdžana bili su usredsređeni na odbranu svog gola i u tome su na kraju i uspeli, iako nisu pokazali mnogo fudbalske veštine na Banovom brdu.

Lošem utisku sa meča doprineo je i izuetno nesigurni švajcarski sudija Urs Šnajder, koji je gostima dozvoljavao grube startove i opstrukciju igre, što je Sumgaitu pomoglo da dođe do remija pred revanš na svom terenu.

Najbolje prilike za Čukarički propustili su Aleksa Janković u sedmom minutu, kada se istakao golman gostiju Bajramov, ali i Nikola Čolić u 70. minutu, kada je šutirao neprecizno iz izgledne šanse.

Imali su domaći još nekoliko pokušaja da savladaju odličnog Bajramova, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

S druge strane, Sumgait je izuzetno retko bio u prilici da ugrozi gol Đorđa Petrovića, a mladi golman Čukaričkog komandovao je odbranom bez greške.

Čukarički nije stekao prednost pred revanš u Azerbejdžanu, ali je pokazao da je daleko kvalitetnija ekipa od Sumgaita, pa utakmica u gradu na obali Kaspisjkog jezera ne bi trebalo da brine stručni štab Brđana.

Ipak, oprez je neophodan kako bi se preskočila prva prepreka u kvalifikacijama za Ligu konferencija i obezbedio plasman u treće kolo.

Revanš meč između Sumgaita i Čukaričkog na programu je sledećeg četvrtka, od 18.00 časova.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво