Читај ми!

Zvezda produžila ugovor sa Radulovićem

Mladi fudbaler Andrija Radulović, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, saopštili su crveno-beli.

Talentovani fudbaler debitovao je u prvom timu u junu prošle godine, kada je pogodio sa bele tačke u pobedi Crvene zvezde nad Radnikom iz Surdulice.

Prošle sezone crnogorski fudbaler preležao je monoukleozu, ali kako navode iz Crvene zvezde "veruju da će u godinama koje dolaze pokazati pun potencijal".

"Cilj je ostvaren, velika mi je želja bila da nastavim saradnju sa Crvenom zvezdom, najvećim klubom na Balkanu. Čast i privilegija mi je što ću ostati član crveno-bele familije i nadam se da ću se brzo izboriti za šansu u prvom timu", rekao je talentovani fudbaler.

Radulović je rođen 3. jula 2002. godine u Kotoru, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a punu afirmaciju kao junior je doživeo u timu Slavoljuba Đorđevića kada je postizao golove Totenhemu i Olimpijakosu u Omladinskoj Ligi šampiona.

U seniorskom crveno-belom dresu je zabeležio 13 nastupa i postigao dva gola.

"Stalno sebi postavljam velike ciljeve i standarde, ne bih preterano pričao o njima, ali mislim da svaki navijač Crvene zvezde zna šta su želje nekoga ko nosi crveno-beli dres. Zahvalio bih se mojoj porodici koja mi je bila velika podrška od početka moje karijere", zaključio je Radulović.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се