Читај ми!

Stanojević izvršio prozivku: Cilj je bar jedan trofej

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvršio je danas zvaničnu prozivku igrača u Sportskom centru Teleoptik.

Crno-beli su sa treninzima za novu sezonu počeli prošlog ponedeljka, a za dva dana putuju na pripreme u slovenački Ptuj, gde će ostatiti do 9. jula.

Igračima se obratio predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, koji je poželeo timu da nastavi blistavi niz pobeda iz prošle sezone.

"Čestitam blistavi niz pobeda i junački ste se borili u finalu Kupa. Očekujem da taj blistav niz nastavite i u ovoj sezoni. Nadanja i očekivanja su velika, kao i ciljevi. Trener Stanojević ima apsolutno poverenje koje je zasluženo", rekao je Vučelić u SC Teleoptik.

"Minule dve godine su bile sušne. Partizan je postao veliki klub zbog pobede, a one su zagorčane nekim porazima. Teško je to podneti, nema žaljenja na kosmičke nepravde. Da bi sušne godine bile smenjene uspešnim, zato smo danas ovde. Bićećemo pojačani, posebno pozdrvljam mlade momke koji su prvi put ovde. Idemo na takmičarsku bitku na tri fronta. Želim vam uspešnu sezonu, da date sve od sebe, da se borite. Koliko se vi budete borili, toliko će nas i sreća pratiti", rekao je Vučelić.

Šef struke crno-belih istakao je da je cilj da se u predstojećoj sezoni osvoji trofej.

"Grb Partizana je podsticaj, a ne teret. To je obaveza svih nas da to doživljavamo sa emocijom. Ove godine možemo da igramo i dobro, borbeno, ali da moramo da osvojimo jedan od trofeja. Po mom mišljenju, titula je najvažnija, ali pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu onako kako to mi zaslužujemo. Mnogo sreće, rada i požrtvovanosti vam želim", rekao je Stanojević.


Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izjavio je da će u klub uskoro doći dvojica stranih igrača, za koje će crno-beli platiti obeštećenje.

"Pregovaramo sa dvojicom igrača, blizu su dolaska. Očekujem realizaciju u narednim danima. Pregovori dugo traju jer nisu slobodni, pod ugovorom su sa klubovima. Zato traje duže nego što smo očekivali. U naredna tri-četiri dana imaćemo dva nova stranca u klubu", rekao je Vazura novinarima nakon prozivke u SC Teleoptik.  

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво