Читај ми!

Milinković-Savić među 11 najboljih koji propuštaju EP

Na predstojećem Evropskom prvenstvu nećemo videti neke od najboljih evropskih fudbalera koji zbog povrede ili zato što se njihova zemlja nije kvalifikovala neće učestvovati. Ugledni francuski list Ekip sastavio je tim od 11 takvih fudbalera, a među njima je i srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Jedan od najboljih svetskih napadača, koji se vratio iz reprezentativne penzije, 39-godišnji Zlatan Ibrahimović, propustiće EP zbog problema sa kolenom, iako se Švedska plasirala na takmičenje.

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Serhio Buskets bio je pozitivan na koronavirus samo osam dana pre prve utakmice Španaca na Evropskom prvenstvu protiv Švedske i veliko je pitanje hoće li se vraćati na teren do kraja prvenstva.

Mnogi igrači će takmičenje propustiti jer njihove selekcije nisu obezbedile plasman, poput Norveške, zbog čega izostaje i mlada zvezda evropskog fudbala Erling Haland.

Ni reprezentacija Srbije nije obezbedila plasman na EP, pa na njemu neće biti ni prve zvezde Lacija Sergeja Milinković-Savića, koji je ušao u izbor najatraktivnijeg tima koji izostaje sa takmičenja.

Idealnih 11 koji neće igrati na šampionatu su:

Golman: Jan Oblak (Slovenija).

Odbrana: Trent Aleksander Arnold (Engleska), Serhio Ramos (Španija), Virdžil van Dajk (Holandija), Teo Ernandez (Francuska).

Sredina terena: Dominik Soboslaj (Mađarska), Eduard Kamavinga (Francuska), Sergej Milinković-Savić (Srbija), Marko Rojs (Nemačka).

Napad: Zlatan Ibrahimović (Švedska), Erling Haland (Norveška).

Evropsko prvenstvo je na programu od 11. juna do 11. jula.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво