Читај ми!

“Orlići“ odigrali bez golova sa Rusijom

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa selekcijom Rusije 0:0 u prvom pripremnom meču u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. U okviru priprema za kvalifikacijame za Prvenstvo Evrope 2023. „orliće“ za dva dana očekuje i duel sa olimpijskom reprezentacijom Brazila.

Tokom čitavog meča odvijao se ravnopravan duel mladih selekcija sa šansama na obe strane, a selektor Ruskog tima je načiniočak šest izmena u svom timu verovatno želeći da proveri što više kandidata i strateških planova igre.

Na drugoj strani selektor Zvonko Živković, kome je ovo bio prvi internacionalni meč na čelu mlade fudbalske reprezentacije Srbije (U21), nije menjao startnu postavu tima.

Selekcija Srbije do 21 godine u sklopu priprema pred početak kvalfikacija za Evropsko prvenstvo igraće još jedan pripremni meč sa olimpijskom reprezentacijom Brazila koji će se od 16.00 u utorak takođe igrati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Mladu reprezentaciju Srbije 3. septembra očekuje start u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2023. i  duel sa Ukrajinom, a u našoj grupi su još selekcije Francuske, Severne Makedonije, Jermenije i Farskih ostrva.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара