Читај ми!

Zidanovo otvoreno pismo: Otišao sam jer nisu verovali u mene

Francuski stručanjk i doskorašnji trener madridskog Reala Zinedin Zidan saopštio je da su glavni razlozi odlaska iz kluba bili nepoverenje kluba i pritisak medija.

Zidan je u otvorenom pismu, upućenom navijačima Reala, izneo razloge zbog kojih je napustio "kraljevski klub".

"Odlazim, jer osećam da klub više nema veru u mene, koja mi je neophodna. Takođe, nije bilo podrške da se izgradi nešto za duže staze. Rođeni sam pobednik i ovde sam da bih osvajao trofeje, ali još važniji od toga su ljudi, njihova osećanja i sam život, a stekao sam utisak da se to više nije uzimalo u obzir", napisao je Zidan, a prenosi španski list As.

Udela u Zidanovom odlasku imaju i španski mediji, koji su stvarali ogroman pritisak povodom njegove sigurnosti u klubu.

"Mnogo me je bolelo to što bih u medijima nakon svakog poraza pročitao da dobijam otkaz, ukoliko ne pobedimo u narednom meču. Curenje informacija iz kluba u medije donosilo je negativan uticaj na ekipu, donelo je sumnju i nesporazume", dodaje Zizu.

"Srećom po mene, imao sam sjajne momke u ekipi, koji bi bili uz mene do smrti. Kada god bi stvari krenule po zlu, oni bi izvojevali sjajnu pobedu, jer su verovali u mene i znali da ja verujem u njih. Naravno da nisam najbolji trener na svetu, ali sam uvek bio spreman da pružim, radilo se o igraču, ili delu mog osoblja, snagu i samopouzdanje koje im je potrebno za posao", zaključio je francuski stručnjak.     

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво