Ranijeri: "Navijači bi promenili mišljenje o Stankoviću"

Klaudio Ranijeri, trener torinskog fudbalskog giganta Juventusa, želi u timu kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića, ali bi u tom slučaju imao problem sa navijačima.

Ranijeri je izjavio je da bi, da se samo on pita, Stanković već pojačao redove njegovog tima. Juventus je javno izrazio interesovanje za fudbalera Intera, ali su se transferu usprotivili navijači torinskog tima. Oni su nezadovoljni što je Stanković, kada je 2004. godine odlazio iz Lacija, izabrao Inter umesto Juventusa, iako je imao ponude oba kluba.

"Uveren sam da bi navijači promenili mišljenje posle dve ili tri utakmice Stankovića za Juventus", rekao je Ranijeri za današnje izdanje dnevnika "Korijere delo Sport".

"Sa Stankovićem u timu bih imao više mogućnosti, pošto on može da igra na svakoj poziciji na sredini terena, ima jak udarac, snažan je, tehnički i taktički obučen, može da donosi brze odluke... On je kompletan igrač", dodao je trener Juventusa.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи