Kipar-Srbija, 18 00 TV2

Žigić i Luković ne igraju na Kipru

Napadač Rasinga iz Santandera Nikola Žigić neće moći zbog povrede da brani boje državnog tima Srbije na međunarodnom turniru na Kipru.

Žigić je povredio mišić primicač na prvenstvenoj utakmici španske Primere u subotu protiv madridskog Reala, tako da ga selektor Radomir Antić nije uvrstio u sastav za meč sa domaćom selekcijom Kipra od 18 časova u Nikoziji. FSS je potvrdio da Antić neće pozivati nijednog igrača kao zamenu za visokog napadača.

Selektor našeg državnog tima je, međutim, zbog povrede defanzivca Udinezea Aleksandra Lukovića odlučio da naknadno pozove levog beka rimskog Lacija Aleksandra Kolarova i on se pridružio reprezentativcima na pripremama u Limasolu.

Reprezentativce je na Kipru dočekalo kišovito i vetrovito vreme sa temperaturom od 15 stepeni, a prognoze ukazuju da će biti lepo i sunčano vreme.

Kako RTS saznaje, naši najbolji fudbaleri su održali trening u Limasolu. Na trening nije izašao Nemanja Vidić koji je osetio umor, ali će biti u konkurenciji za meč sa domaćinom. Svi ostali igrači su trenirali, uključujući i Nevena Subotića koji još uvek nema pravo igranja za Srbiju. Trening je trajao oko jedan sat.

Srbija se u utorak od 18.00 (RTS 2) na nacionalnom GSP stadionu u Nikoziji sastaje sa domaćinom Kiprom, dok u istom terminu u Limasolu igraju Slovačka i Ukrajina.

Utakmice za konačan plasman na turniru su na programu u sredu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво