Читај ми!

Stanković: Pobeda protiv Vojvodine za istoriju

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će njegov tim uraditi sve da u četvrtak pobedi Vojvodinu u derbiju 34. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli u četvrtak od 18:55 sati dočekuju Vojvodinu, a to je meč u kojem će izabranici Dejana Stankovića imati priliku da matematički obezbede 32. titulu nacionalnog šampiona.

"Cele godine vredno radimo, trudimo se da izgledamo što bolje iz utakmice u utakmicu. Približio nam se jedan lep dan, jedna dobra prava utakmica, derbi kola u Superligi, meč u kojem možeš da ispišeš istoriju. Mi ćemo sve uraditi da sutra pobedimo, obradujemo naše navijače i upišemo se u istoriju kluba, na tome radimo i zbog toga smo ovde ", rekao je Stanković za klupski sajt.

Stanković je rekao da očekuje jak otpor od ekipe Vojvodine, koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

"Vojvodina je po mom mišljenju izvanredna ekipa sa Lalatovićem na čelu, koji je pokazao u svakom klubu u kom je bio trener da pravi razliku, radi sa ogromnom energijom, ne posustaje i nikada se ne predaje. Mnogo ga volim i poštujem, odrasli smo zajedno u Crvenoj zvezdi, tako da Lalatovićeve ekipe znaju kako stoje na terenu i šta žele. Očekujem jednu pravu takmičarsku utakmicu u kojoj moramo biti pravi".

Osvrnuo se Stanković i na činjenicu da će pobedom u sutrašnjem meču crveno-beli matematički obezbediti i četvrtu uzastopnu titulu Superlige Srbije.

"Pod pritiskom smo cele godine, da li ćemo sutra biti pod većim ili manjim pritiskom - ne znam. Zvezda kao klub zahteva da se dokazuješ iz utakmice u utakmicu, moraš da pobeđuješ i budeš najbolji. Mi ka tome težimo i to je jedan prirodan put, kao što je i sutrašnja utakmica prirodan put ove generacije", zaključio je Stanković.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво