Читај ми!

Lalatović: Zvezda nije nepobediva, znamo njihove mane

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da će njegov tim ići na pobedu u derbiju 34. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, uprkos tome što bi lider pobedom osvojio četvrtu uzastopnu šampionsku titulu.

Novosađani će u četvrtak od 18.55 gostovati beogradskim crveno-belima na stadionu "Rajko Mitić", a trener Vojvodine ističe da njegov tim samouvereno ulazi u derbi vrha tabele.


"Ovo je derbi kola, igraju prvi protiv trećeg. Svi znamo kako je Zvezda igrala u Evropi i koliko dominira u našem prvenstvu. Znamo koliko su superiorni, imaju veliki fond igrača, imaju sjajnog trenera, pojedince koje mogu da reše meč u svakom trenutku. Mi sigurno ne idemo u Beograd sa belom zastavicom, jer nemamo šta da izgubimo, pošto smo u poziciji da smemo da dopustimo da izgubimo sve do kraja, na šta sam posebno ponosan. To se desilo poslednji put takođe kada sam ja bio trener, kada smo imali 15 bodova više od sledećeg iza nas na tabeli i evo sada kada sam opet ja tu.", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Lalatović smatra da njegova ekipa treba rasterećeno da igra i proba da iznenadi domaćina koji će biti pod pritiskom da mora dobiti ovaj meč na svom terenu.

"Zvezda juri neki rekord, ali ekipa koja bude bolja neka pobedi. Uvek postoje šanse, jer nije Zvezda nepobediva. Ima ogromne vrline, ali ima i mane. Mi idemo u Beograd sa željom da pobedimo, ali neće biti lako. Zvezda je u ovom trenutku jako organizovana i moćna. Imaju moćnu upravu i igrački kadar, ali uvek postoji mogućnost da se svaki tim na terenu pobedi. Imaju 90 odsto vrlina, ali znamo i njihovih 10 odsto mana, koje želimo da iskoristimo.", istakao je Lalatović.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво