Читај ми!

Ajaks gostuje u Rimu, Arsenal protiv Slavije u Pragu

U četvrtak su na programu revanš mečevi četvrtfinala Lige Evrope. Verovatno najzanimljiviji duel, koji možete u direktnom prenosu da pratite na Radio-televiziji Srbije (21.00), jeste onaj koji igraju Roma i Ajaks.

Domaći timovi u prvim mečevima četvrtfinala Lige Evrope nisu uspeli da zabeleže trijumfe i, shodno tome, predstoji im težak – ili barem teži – zadatak u revanš mečevima.

Međutim, ukoliko postoji jedan tim koji deluje sposoban da dvomeč preokrene to je svakako Ajaks, koji je u prvom duelu u Amsterdamu protiv Rome odigrao veoma kvalitetno, ali, a ovo naravno čak nije ni retkost u fudbalu, dobru igru nije uspeo da pretvori u trijumf.

Ekipa Paula Fonseke nije u samoom vrhu italijanske Serije A, ali je portugalski trener, po dolasku iz Šahtjora, uspeo da kreira tim veoma jasnog identiteta, sa veoma preciznim zakonitostima u igri. Kada to sve funkcioniše, kao protiv Ajaksa u prvom meču, to ume i veoma lepo da izgleda, osim što donosi rezultat.

Dakle, jasno je da nas očekuje jedna veoma interesantna utakmica.

U ostalim mečevima sastaju se Mančester Junajted – Granada (2:0), Slavija Prag – Arsenal (1:1) i Viljareal – Dinamo Zagreb (1:0).

Svi mečevi su na programu u 21.00. 

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво