Asano po levom krilu za malog Gavrila

Fudbalski klub Partizan donirao je dres Takume Asana sa potpisima svih igrača, koji će se naći na aukciji za šestomesečng Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišinće atrofije.

 "FK Partizan nastavlja humanitarne aktivnosti, te se posle zvaničnog potpisivanja saradnje sa organizacijom "Budi human" priključio i individualnim akcijama pomoći za malog Gavrila, kao i za Tanju Lišanin iz Ivanjice."

"Pored objava na zvaničnom Instagram profilu FK Partizanbelgrade u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Budi human", FK Partizan je donirao i dres Takume Asana, sa potpisima svih igrača, koji će se naći na aukciji, posle koje će sva sredstva biti uplaćena za Gavrila Đurđevića", stoji u saopštenju crno-belih.

Kako se dodaje, Partizan je i uz Tanju u akciji koju je pokrenuo portal Info LIGA.

"U saradnji sa opštinom Ivanjica, gde će se dres Lazara Markovića sa potpisima igrača naći na aukciji od dvanaestog aprila, a sav novac od prodaje će za Uskrs biti uplaćen na Tanjin račun", navodi se u saopštenju.

U ponedeljak su se kapiten Crvene zvezde golman Milan Borjan i golgeter reprezentacije  Aleksandra Mitrovića pridružili akciji.

U ponedeljak je objavljeno da je dres Dušana Tadića prodat za 125.000 dinara u sklopu ove iste akcije.

Ranije je za pomoć Gavrilu prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda, koju je "bacio" posle utakmice Srbija-Portugalija, kopačke i dres srpskog reprezentativaca Stefana Mitrovića, kao i potpisani dres Dejana Stankovića.

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete na aukciji, malom Gavrilu možete pomoći slanjem SMS poruke 973 na 3030.

 

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара