Ljajić u Fiorentini

Mladi reprezentativac Srbije i igrač Partizana Adem Ljajić nastaviće karijeru u italijanskoj Fiorentini, ekskluzivno saznaje RTS. Transfer potvrdili i Partizan i Fiorentina.

Fiorentina kupuje još jednog fudbalera Partizana. Nakon Stevana Jovetića, u Firencu se uputio i Adem Ljajić.

Transfer mladog Ljajića u klub iz Firence potvrdio je i portparol Partizana Marko Vjetrović.

"Danas je u Firenci postignut dogovor između Partizana i Fiorentine, po kojem će Adem Ljajić u naredne četiri i po godine nostiti dres ljubičastih iz Firence. Sigurno da je klub u ovom trenutku izašao u susret najboljoj ponudi", rekao je Vjetrović.

Mladi reprezentativac Srbije otputovao je u Italiju gde bi već u četvrtak trebalo da obavi lekarske preglede. 

"Adem Ljajić će sutra proći lekarske preglede, nakon čega će i zvanično staviti paraf na ugovor sa novim klubom. Mi smo zadovoljni, takođe i Adem Ljajić i sigurno da će u naredne četiri i po godine pokazati svoju pravu vrednost", rekao je Vjetrović za RTS.

Takođe, na zvaničnom sajtu crno-belih stoji da su predsednik kluba Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor u utorak u Firenci okončali pregovore.

Partizan nije saopštio finansijske detalje transfera, a beogradski mediji objavili su da je u pitanju suma između sedam i osam miliona evra.

I na zvaničnom sajtu Fiorentine potvrđeno je da će Ljajić obući ljubičasti dres u ovom prelaznom roku.

Ljajić će se tako pridružiti bivšem saigraču iz Partizana Stevanu Jovetiću, koji je takođe iz redova srpskog Šampiona otišao pravo u Firencu. 

Talentovani fudbaler Partizana rođen je 29. septembra 1991. godine u Novom Pazaru, a u redove Partizana došao je 2005., sa svega 14 godina.

Ljajić je ove zime bio na korak od Mančester junajteda, sa kojim je potpisao i predugovor, i činilo se da je posao vredan deset miliona evra gotova stvar.

Međutim, "đavoli" su u poslednjem trenutku odustali od kupovine mladog Srbina, najverovatnije zbog astronomskog duga, ali je jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope vrlo brzo našao zamenu za Old traford.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво