Читај ми!

Piksi je vratio kult reprezentacije, njega treba potvrditi u Azerbejdžanu

Fudbaleri Srbije završavaju prvu reprezentativnu akciju utakmicom protiv Azerbejdžana u Bakuu, čime će biti stavljena tačka na tri meča u novom kvalifikacionom ciklusu za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Srbija gostuje kod Azerbejdžana od 18 časova, a tok susreta i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

"Orlovi" su u Baku stigli u sjajnom raspoloženju, posle odličnih rezultata na početku kvalifikacija – pobede nad Republikom Irskom i velikim remijem sa Portugalijom.

Ekipa koju vodi Dragan Stojković je prvo napravila preokret protiv Iraca, a onda se sjajnim drugim poluvremenom vratila u okršaju sa aktuelnim evropskim prvakom, iako je gubila 0:2.

Srbija je počela da liči da selekciju koju želimo da gledamo i Piksi je očigledno, svojim znanjem i harizmom, počeo da vraća taj čuveni kult reprezentacije.

Sve do sada učinjeno trebalo bi da dobije potvrdu protiv Azerbejdžanaca, protiv kojih će, prema rečima selektora, delegaciju čekati izuzetno teška utakmica.

"Ekstremno teška utakmica i ekstremno težak protivnik čekaju nas u Azerbejdžanu i sa tim saznanjem moramo da uđemo u utakmicu i završimo je na način na koji želimo", istakao je Stojković.

Domaći tim, koji predvodi selektor Đani De Bjazi, ne nalazi se u dobroj formi, pošto je doživeo dva uzastopna poraza.

Azerbejdžan je na pretposlednjem mestu u grupi A bez bodova, isto kao i spomenuta Irska, dok Srbija i Portugalija imaju po četiri.

U drugom meču naše grupe od 20.45 Portugalci gostuju kod Luksemburga.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво