Читај ми!

Dečak prešao 1.300 km i stigao u Beograd zbog Ronalda, ali ostao razočaran

Fudbalska reprezentacija Portugalije stigla je u četvrtak uveče u Beograd, gde je u subotu očekuje duel sa Srbijom u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Bila je to prilika za fanove Kristijana Ronalda da se približe jednom od najboljih fudbalera svih vremena, ali je jedan dečak, koji je prevalio ogroman put, ipak ostao razočaran.

Ronalda i Portugalce su na aerodromu "Nikola Tesla" sačekali su novinari i određena grupa navijača, među kojima je bio jedan dečak.

"Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara da bih dobio tvoj autogram. Boris", držao je dečak transparent dok ga je otac nosio na ramenima kako bi bio još vidljiviji.

Međutim, ostao je razočaran jer je čitava gostujuća delegacija odmah po sletanju i prolasku pasoške kontrole, ušla u autobus bez pozdravljanja sa navijačima, i uputila se ka hotelu.

Jedan od razloga što nije uspeo da vidi svog idola jeste i što su oko autobusa bile jake bezbednosne snage, koje nikome nisu dozvoljavale da priđu igračima.

Dečak i njegovi roditelji nisu želeli da otkriju iz koje su tačno države doputovali.

Utakmica između Srbije i Portugalije na programu je u subotu od 20.45 sati na stadionu "Rajko Mitić", a obe selekcije bile su uspešne na startu kvalifikacija.

"Orlovi" su na debiju novog selektora Dragana Stojkovića Piksija napravili preokret protiv Republike Irske i trijumfovali 3:2, dok je tim Fernanda Santoša minimalnim rezultatom pobedila Azerbejdžan (1:0).

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво