Читај ми!

Stanković: Zatvaramo sveske, pauza dolazi u pravom trenutku

Pobedili smo 4:1, mogli smo da damo još golova, a isto tako smo mogli i da primimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle meča sa ekipom Mladosti.

Crveno-beli pobedili su večeras posle preokreta ekipu iz Lučana 4:1 u 28. kolu Superlige, a ovo je bila 16. uzastopna pobeda Zvezde u domaćem šampionatu.

"Teško je kada se protivnik brani u 'bloku' sa deset igrača. U takvim situacijama je potrebno strpljenje, dobar prekid, kao što je i bio slučaj na današnjem meču. Imali smo niz od dosta utakmica u poslednjih 40 dana, igrači su to odlično izgurali i uradili sve kako smo se dogovorili. Utakmicu ste i sami videli, ne bih komentarisao nešto previše. Pobedili smo 4:1, mogli smo da damo još golova, a isto tako smo mogli i da primimo", rekao je Stanković posle meča.

Trener crveno-belih istakao je da pauza dolazi u pravom trenutku i da će igrači imati priliku da se spreme za osvajanje šampionata.

"Pauza dolazi u pravom momentu. Igrači su zaista zaslužili odmor, posle toga ćemo da krenemo da radimo, ali prvo da 'zatvorimo sveske' i sklonimo momke sa terena. Zaslužili su to, jer odnos igrača na terenu, poštovanje prema klubu, kao i prema navijačima je bilo fenomenalno. Rekao sam im da odmore, da se mentalno spreme, jer nas očekuje finiš sezone gde možemo da osvojimo dva trofeja", zaključio je Stanković.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво