Читај ми!

Slavlja na gostujućim terenima Superlige, Zlatibor i TSC podelili bodove

Malo je nedostajalo da u sva četiri prva današnja meča 28. kola domaće lige pobede odnesu gostujuće ekipe. Fudbaleri Javora su nadigrali Zlatibor sa 2:0, Voždovac je savladao Radnički u Nišu sa 1:0, najubedljiviji je bio Partizan protiv Bačke sa 4:0, a samo su TSC i Spartak podelili bodove sa 2:2 i to posle pogotka domaćina u 90. minutu sa penala.

Fudbaleri Javora su na gostobanju u Čajetini poveli već i 15. minutu golom Andreja Ilića i dobrom igrom sačuvali prednost do odlaska na poluvreme.

U nastavku je domaći Zlatibor imao nekoliko dobrih prilika za izjednačenje ali je u 83. minutu Luka Luković postigao i drugi gol za konačnu pobedu gostiju.

Voždovac je u nišu nadigrao Radnički sa 1:0 golom Aleksandra Stanisavljevića u 73. minutu, a Partizan je bio ubedljiv u duelu sa Bačkom sa čak 4:0.

Malo je nedostajalo na sva četiri današnja meča pobede odnesu gostujuće ekipe.

Meč u Subotici između Spartaka i TSC-a je obilovao rezultatskim obrtima, čak tri gola su postignuta sa bele tačke, a kada se učinilo daće i ovde pobedu odneti gosti, na kraju je došlo do izjednačenja i suparnici su podelili bodove.

Domaćini su dobro ušli u meč i došli u vođstvo golom Tufegdžića u 23. minutu posle dobro izvedenog jedanaesterca i sa tom prednošću se otišlo na odmor.

U nastavku gosti pojačavaju pritisak i prvo dolaze do izjednačenja u 64. minutu golom Lukića sa bele tačke, da bi desetak minuta kasnije i poveli sa 2:1 posle pogotka Đure Zeca.

Kada se učinilo da će i na ovom meču pobedu odneti gosti, u 90. minutu je za domaći tim dosuđen novi, treći jedanaesterac na utakmici.

Siguran sa bele tačke bio je ponovo LazarTufegdžić za konačnih 2:2 i podelu bodova.

Superliga Srbije, 28. kolo:

Petak: Metalac - Napredak 2:2

Subota:

Bačka - Partizan 0:4
Radnički - Voždovac 0:1
Spartak - TSC 2:2
Zlatibor - Javor 0:2
Crvena zvezda - Mladost (19.00)

Nedelja:

Mačva - Čukarički
Novi Pazar - Proleter
Rad - Radnik
Vojvodina - Inđija

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво