Читај ми!

Simone Inzagi: Protiv Bajerna ne može da se igra

Minhenski Bajern u sredu je eliminisao Lacio i plasirao se u 19. četvrtfinale u Ligi šampiona. Trener rimske ekipe Simone Inzagi pohvalio je igru svog tima i istakao da je Bajern jedan od klubova protiv kojeg je nemoguće igrati.

Bajern je, posle trijumfa u Rimu 4:1, i u revanšu bio bolji od Lacija (2:1), pa su se Bavarci plasirali u četvrtfinale Lige šampiona.

"Bilo je rizično igrati ovakav meč posle prvog duela, zadovoljan sam kako su igrači to odradili. Završavamo takmičenje sa pozitivnim utiscima. Bajern je jedna od ekipa protiv koje ne možete igrati", rekao je posle meča trener Lacija Simone Inzagi.

Bajern je posle trijumfa nad Lacijom oborio rekord – Bavarci će čak 19. put u istoriji igrati četvrtfinale elitnog takmičenja.

U tome im je još jednom pomogao Robert Levandovski, koji je protiv Lacija postigao 39. gol u sezoni.

Poljski napadač je od početka prošle sezone postigao čak 20 golova, uz pet asistencija, u Ligi šampiona i dokazao da je jedan od najboljih napadača današnjice.

Ekipu Hansija Flika u petak očekuje žreb za četvrtfinale, a trener Bavaraca ne želi da "bira rivala".

"Ako bi rekli tim protiv kojeg ne želimo da igramo, sto posto bi ga izvukli. Ostale su najbolje ekipe, a mi smo među njima - tu gde smo želeli da budemo i gde se osećamo kao kod kuće. Želimo da završimo sezonu snažno i da damo sve od sebe u četvrtfinalu", rekao je Flik.

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona na programu je u petak u podne.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво