Читај ми!

Milan izvukao remi u Mančesteru, Tadić strelac u pobedi Ajaksa

Milan je stigao do izjednačenja protiv Mančester Junajteda u nadoknadi vremena, posle kornera (1:1). Bez pobednika odigrali i Slavija i Rendžers (1.1), dok su do pobeda stigli Ajaks protiv Viljareala (3:0) i Viljareal protiv kijevskog Dinama (0:2).

Prvi pogodak bio je delo Amada Dijala, koji je sa 18 godina i 243 dana najmlađi igrač van Britanije koji je postigao gol u evropskim takmičenjima za Mannčester Junajted.

On je ujedno gol postigao iz prvog udarca na gol koji je uopšte uputio otkako je stigao u Englesku, u svom trećem meču (svaki je počeo sa klupe).

Međutim, Simon Kjer je u 92. minutu skočio posle izvedenog kornera i, savladavši Hendersona, postigao veoma vredan pogodak za ekipu Stefana Piolija. 

Milan je ovim remijem možda prekinuo trenutni niz nešto lošijih rezultata, ali nije i kudikamo dugotrajniju tradiciju koja kaže da je u 11 mečeva protiv ekipa iz Engleske slavio samo jednom - protiv Arsenala (4:0) u Ligi šampiona u sezoni 2011-2012.

Slavija iz Praga je, nakon eliminacije Lestera, odigrala nerešeno protiv još jedne ostrvske ekipe, Rendžersa.

Stančiu je postigao prvi gol na meču. Rendžersu je ovo 14 primljeni gol na 12. mečeva u Evropi ove sezone, što je dva više nego što su primili na 34 utakmice u Škotskoj, u svim takmičenjima.

Ipak, Helander je u prvom delu susreta doneo izjednačenje ekipi koju vodi Stiven Džerard.

Ajaks je dosta ubedljivo savladao Jang Bojs, a drugi od tri gola postigao je Dušan Tadić. Pored njega strelci su bili Klasen i Brobi.

Naposletku, Viljareal je savladao Dinamo iz Kijeva kao gost, a pogotke su postigli Tores i Albiol.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво