Читај ми!

Barselona u nemogućoj misiji protiv PSŽ-a, Lajpcig sprema revanš Liverpulu

Fudbaleri PSŽ-a domaćini su Barseloni, a tim Liverpula dočekuje Lajpcig u drugim utakmicama osmine finala Lige šampiona. Revanš utakmice počinju u 21 čas, uz direktan prenos duela PSŽ-a i Barselone na Prvom programu RTS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Parižani u večerašnji meč na svom terenu ulaze kao apsolutni favoriti jer su na gostovanju u prvoj utakmici slavili sa čak 4:1, pa je pred Barselonom gotovo nemoguć zadatak.

U fudbalu ništa nije nemoguće, a upravo rasterećenje od rezultatskog pritiska timu Barselone može biti dodatna motivacija da načine iznenađenje.

Direktan prenos utakmice PSŽ-a i Barselone je na prvom programu RTS-a od 21 čas, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

U drugoj večerašnjoj utakmici Liverpul je veliki favorit, jer je u prvom meču nadigrao Lajpcig sa 2:0 na istom terenu u Budimpešti gde se oba meča igraju zbog situacije sa koronavirusom.

Vlada Nemačke i dalje ne dozvoljava putnicima sa Ostrva da uđu u zemlju bez dvonedeljnog karantina, pa je Uefa odlučila da se mečevi igraju na neutralnom terenu, a ostaje pravilo da važi gol u gostima iako su oba tima gosti u prestonici Mađarske.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво