Читај ми!

Dortmund overava plasman protiv Sevilje, Juventus juri prednost Porta

Fudbaleri Borusije Dortmund igraju protiv Sevilje, a Juventusa dočekuje Porto u revanš mečevima osmine finala Lige šampiona. Dueli počinju u 21 čas, a njihov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Dortmun u večerašnji duel ulazi kao favorit, jer su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona slavili sa 3:2 na gostovanju u Sevilji.

Na drugij strani, Sevilja se nada da će iznenaditi domaćine iako Dortmund nije poražen na svom terenu u elitnom takmičenju još od marta 2019. i ostvario je pet pobeda i dva remija.

Oba tima su proteklog vikenda pretrpela poraze u svojim ligama.

U drugom meču Juventus mora nadoknaditi poraz od 2:1 od Porta u prvom meču na gostovanju, pa se gosti ulaze u ovaj duel sa minimalnom prednošću, tako da će "stara dama" morati da napadne i postigne makar jedan gol ukoliko želi u nastavak takmičenja.

Porto je već postao poznat kao vrlo težak suparnik na gostovanju jer je pretrpeo samo jedan poraz na poslednjih 15 mečeva na strani u svim takmičenjima.

Juventus je na svom terenu od poslednjih osam mečeva čak sedam dobio sa dva ili više golova razlike, a večeras ga u dalje takmičenje vodi i rezultat od 1:0, ukoliko Porto postigne gol, vaći pravilo gola u gostima.

Mečevi Dortmunda sa Seviljom i Juventusa sa Portom počinju u 21 čas, a njihov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се