Читај ми!

I Fulam odneo bodove sa "Enfilda", Liverpul sve dalje od Lige šampiona

Fudbaleri Fulama savladali su kao gosti Livepul sa 1:0 i naneli "crvenima" šesti uzastopni poraz na "Enfildu". Londonski tim beži iz opasne zone, Klopovi momci sve dalje od plasman u Ligu šampiona.

Liverpul je odavno izgubio sve šanse da se bori za titulu u Engleskoj, a kako su krenuli - veliko je pitanje da li će sledeće sezone ekipa Jirgena Klopa igrati u evrotakmičenjima.

Fulam je nastavio sa dobrim igrama i rezultatima i sa nova tri boda izjednačio se sa Brajtonom na 17. mestu na tabeli, poslednjem koji donosi opstanak u ligi.

Šta reći o Liverpulu. "Crveni" su zabeležili šesti uzastopni poraz na svom terenu, pri čemu nisu uspeli da postignu nijedan pogodak. Pritom, prošlogodišnji šampion Engleske od 19. decembra osvojio je samo šest bodova - tri remija i jedna pobeda.

Jedini gol na današnjem meču postigao je Mario Lemina u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović počeo je meč na klupi, u igru je ušao u finišu meča i uspeo da zaradi žuti karton.

Jedina pozitivna stavr za Liverpul na današnjem meču bio je povratak na teren Portugalca Dioga Žote, ali i on se uklopio u sivilo Klopovog tima.

Liverpul je sedmi na tabeli sa 43 osvojena boda, četiri manje i utakmicu više od Čelsija koji trenutno drži četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona.

U prvoj utakmici nedeljnog programa VBA i Njukasl igrali su bez golova. 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво