Читај ми!

Stanković: U ozbiljnoj smo seriji, očekuje nas lep meč protiv Čukaričkog

"Čukarički je u formi, pokazali su da igraju lep fudbal, da su u takmičarskom ritmu i da su se lepo 'namestili'. Nemaju šta da izgube, sigurno će doći ovde sa namerom da nas iznenade", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči derbija 26. kola Superlige.

"Mi smo već u ozbiljnoj seriji utakmica, gde samo odmaramo i igramo. Sustigli su nas problemi kada je korona virus u pitanju, Falčineli i Falko su van stroja, takođe Eraković. Moramo da suzbijemo redove do 20. marta i utakmice protiv Mladosti iz Lučana, a zatim ćemo imati jedan lep odmor od četiri ili pet dana. Da privedemo sezonu kraju onako kako Crvena zvezda zaslužuje", izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

On je dodao da ekipa, uprkos tome što nema navijača, voli da igra na Marakani.

"Marakana je naša kuća, energiju koju ima Marakana nema niko. Na našu žalost je prazna, međutim pored toga kvalitet terena igra ozbiljnu ulogu što se tiče naše igre", rekao je Zvezdin trener.

Istakao je da se ekipa sprema utakmicu za utakmicu.

"Prvo da uspešno stignemo do odmora i reprezentativne pauze, pa ćemo onda polako da sumiramo sve i da se spremamo za završni deo prvenstva. Ne volim da razmišljam unapred, niti da stvaram matematiku, volim da budem realan, jer samo realan mogu da prenesem pravu situaciju mojim igračima. Ne želim da stvaram filmove i pravim scenarije, nego da se bavim sadašnjošću, onim što nas čeka danas, sutra, a polako ćemo sumirati rezultate na kraju", rekao je Stanković.

Osvrnuo se i na poziv Milanu Gajiću u reprezentaciju Srbije.

"Gajić to zaslužuje, ja sam se potrudio da im pokažem kako treba da se odnose pre svega sami prema sebi, budući da sigurno imaju kvalitet čim nose dres Crvene zvezde. Ne može neko slučajno da nosi crveno-beli dres, samo je bilo potrebno da vrati samopouzdanje. Ima mnogo momaka koji su se 200 posto podigli, kao jedinke i kao grupa. Gajiću čestitam na pozivu, žao mi je što Milunović nije dobio poziv, mislim da je ozbiljan lider na terenu, međutim ima vremena", poručio je Stanković.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se sutra od 19.15.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво