Читај ми!

Siti i Menhengladbah u Budimpešti, Real protiv Atalante u Bergamu

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha i Mančester sitija igraju od 21.00 meč osmine finala Lige šampiona. Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nemačka ekipa je igrala sjajno u grupnoj fazi, ali beleži veliki pad u formi, pogotovo u domaćem prvenstvu, pa će imati težak zadatak protiv ekipe kakva je Siti.

"Građani" sa druge strane važe za jednog od favorita za osvajanje takmičenja, pogotovo kada se uzme u obzir da su stekli osetnu razliku na tabeli Premijer lige, pa mogu da se fokusiraju i pripremaju za napad na "ušati" pehar Lige šampiona.

Utakmica se neće igrati u Nemačkoj, već u Mađarskoj i to na "Puškaš areni" u Budimpešti, koja je izabrana kao neutralni teren.

Razlog toga je što je Nemačka ograničila ulazak iz ostalih zemalja na svoju teritoriju, kao meru zaštite od novog soja koronavirusa.

Meč Borusije Menhengladbah i Mančester sitija počinje u 21.00, možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, dok tok meča i snimke golova možete pogledati na našem portalu.

U drugom meču sastaju se Atalanta i Real Madrid.

Real je na dosta težak način uspeo u poslednjem kolu grupne faze da upiše pobedu i izbori plasman u nokaut fazu.

Ne očekuje se ništa lakši posao "kraljevskog kluba" u osmini finala, gde se sastaje sa Atalantom.

"Boginja" važi za apsolutnog autsajdera, ali je nekoliko puta u proteklom periodu znala da prijatno iznenadi i jednim od najatraktivnijih stilova fudbala u Evropi, sruši mnogo veće od sebe. 

U korist Reala nikako ne idu brojne povrede, pa će tako tim iz Madrida najverovatnije nastupiti bez Benzeme, Azara, Ramosa, Marsela, Karvahala, Militaa, Rodriga i Valverdea.

Duel Atalante i Reala u Bergamu počinje takođe u 21.00.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво